Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen op onze INDOOR DIMA4x4 vakantiebeurs. Dit is een platform voor standhouders die hun adventure & outdoor activiteiten willen voorstellen aan het brede publiek. Hier vind je zowel onderdelen,  terreinvoertuigen. 4×4, alle merken, JEEP, Land Rover, Dodge, Toyota, en vele meer, motoren, quads en andere merken en  gerelateerde uitrustingen, zowel nieuwe als tweedehands,   vakantie equipement, kleding, winchen, dak-tipi/trailer- tenten, reisaanbieders, campings, outdoor producten,  survival en vele meer is er te koop, te ruilen, te bezien…
Alles over off-road en avontuurlijke vakanties
Met alles bedoelen we ook alles.
Dit is zowel een beurs waarbij alle mogelijke transportmiddelen aanbod komen. In de lucht, op het water, op de baan.  Een hal voor gepaste nieuwe en tweedehands onderdelen. Zoals winchen, daktenten, camping gear enz . Tevens is het een vakantiebeurs voor 4×4 rijders.
Daarnaast een andere hal volledig gewijd aan het adventure en outdoor gebeuren zoals kledij , reizen, rally, delta vliegen, jetski quads, rafting, survival, trektochten, fietsen enz ….

 

meer info: http://www.dima4x4.be

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.