Zaterdag april 2021? van 10.00 uur tot 16.00 uur

4×4 BEACH

Op het strand van Katwijk wordt voor de achtste keer het fantastische evenement 4×4 Beach gehouden. De organisatie van de 4×4 Beach is in handen van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee, samen met het 4×4 Beach team en een ‘legioen’vrijwilligers. Zij zijn met zijn allen verantwoordelijk voor het uitzetten van twee prachtige parcours. Eén lang parcours met verschillende uitdagingen is voor de off-road liefhebbers die hun 4×4 willen testen en het andere parcours is voor de Dakar rijders. Ook zij genoten voorgaande jaren enorm van een dag rijden over het strand.

Toeschouwers zullen zich geen seconde vervelen, want er is van alles te doen. Heeft u genoeg gekeken naar de verrichtingen van al die 4×4 auto’s met hun rijders, dan kunt u gratis meerijden met een off-road truck voor een ronde over het strand of misschien wilt u wel op de foto met uw favoriete Dakar rijder of zelfs een ritje meerijden in de Dakar truck. Op het plein staan er springkussens voor de kinderen en verschillende kraampjes van aanbieders voor de rijders waar u alles kunt vinden voor uw 4×4 auto.

De 4×4 Beach is sinds haar ontstaan enorm gegroeid. Vorig jaar heben we dan ook een deelnemers stop in moeten stellen. Dit jaar is het maximaal aantal voertuigen vastgesteld op 350 auto’s. De ticket verkoop voor deelname start zaterdag ? om 12:00 uur via de site www.4x4Beach.nl Wees er dus snel bij, want bij 350 auto’s stopt de ticket verkoop ook echt!

Let op! Dit jaar is er een nieuwe aanrij route voor de deelnemers volg
de borden ‘Zuid Boulevard’.

U kunt vanaf 9.00 uur bij de Zuid Boulevard het strand op aldaar word er gekeken of uw voertuig APK waardig is en dan mag u van start. De kosten bedragen € per voertuig. Heeft u een geschorst voertuig en wilt u gebruik maken van de evenementen regeling, koopt u dan eerst een ticket en meldt u daarna aan (voor ) via info@4x4Beach.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.